Laat jouw vloerkleed professioneel reinigen

100% garantie op geur van huisdierongelukjes

Bereken direct je prijs om je vloerkleed te reinigen

Vloerkleed laten reinigen? 100% tevredenheidsgarantie

Waarom jouw tapijt laten reinigen?

Elk jaar je vloerkleed laten reinigen is in andere landen een van de normaalste zaken van de wereld. Alleen doen wij dat in Nederland nog niet. Maar waarom is het wel een goede zaak om te overwegen?

  • jouw vloerkleed regelmatig laten reinigen zorgt ervoor dat je kleed langer mee gaat
  • je vloerkleed blijft schoon en hygiënisch
  • je vloerkleed blijft lekker fris ruiken, weg met alle nare geurtjes
  • je vloerkleed oogt langer mooi

Benieuwd naar de prijs om je vloerkleed te laten reinigen? Vraag dan hieronder een gratis online offerte aan.

Bereken direct je prijs

De stappen om jouw tapijt te reinigen

De stappen om jouw tapijt te reinigen

Elk type vloerkleed of het nu wollen vloerkleden, hoogpolige vloerkleden of katoenen vloerkleden is heeft zijn eigen reinigingsproces. De stappen van het reinigen is wel in te delen in verschillende stappen.

We starten met het analyseren van het vloerkleed, ook de synthetische kleden, Perzische kleden en Berber kleden zijn welkom, we kijken naar de vezelstructuur, de vlekken en het kleurverloop van het vloerkleed.

De vloerkleedspecialist kan na de analyse bepalen welke reinigingsmiddelen en reinigingsmethode het best zijn voor het tapijt. Op deze manier realiseren we het beste resultaat voor het vloerkleed.

Na de voorwas, het goed laten inweken van het reinigingsmiddel, start de hoofdwas. In de hoofdwas wordt het vloerkleed gereinigd met zachte borstels voor het meest ideale resultaat.

Na de hoofdwas drogen wij het vloerkleed gecontroleerd in de droogruimte met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid.

Benieuwd naar de prijs om je vloerkleed te laten reinigen? Vraag dan hieronder een gratis online offerte aan.

Ons reinigingsproces om jouw vloerkleed weer schoon & fris te laten zijn

1

Meten & controleren

De eerste stap in het vloerkleed reinigingsproces. Bij ontvangst worden de vloerkleden gecontroleerd op bijzonderheden en nagementen.
2

Mechanisch kloppen

Een van de belangrijkste stappen in de reiniging: de grote mattenklopper. We zorgen ervoor dat alle zand, vuil en gruis uit het vloerkleed wordt geklopt.
3

Voorwas

Afhankelijk van de mate en type vuilheid wassen we een vloerkleed voor. Op deze manier kan het vloerkleed al goed ingeweekt zijn voor de hoofdwasfase.
4

Hoofwas

Een belangrijke stap van het wasproces: de hoofdwas. Het weefsel, stof en type vuilheid bepalen het juiste en benodigde reinigingsmiddel. Met zachte borstels wordt het vloerkleed gereinigd.
5

Centrifugeren

Na het wassen wordt het vloerkleed in stappen gedroogd. We beginnen met centrifugeren. Na centrifuge kan het vloerkleed op de juiste manier en duur verder drogen.
6

Droogproces

In een aparte droogruimte droogt het vloerkleed op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid optimaal verder. Dit zorgt voor het beste resultaat.
7

Eindbehandeling & nacontrole

Het vloerkleed voor een laatste keer geïnspecteerd. Na de controle wordt de gewenste eindbehandeling uitgevoerd.
8

Inpakken

In deze stap wordt het vloerkleed klaar gemaakt voor transport. Op verzoek wordt het vloerkleed geseald voor bijvoorbeeld opslag.

Waarom kiezen voor schoonvloerkleed.nl?

Honderden reviews van echte klanten

Veel van onze klanten hebben ons beoordeeld met 5 sterren. Op klantenvertellen, Google reviews vind je onze reviews en beoordelingen terug. De gemiddelde beoordeling ligt op 4.3.

100% vloerkleden-specialist

Waar andere bedrijven vloerkleden ‘erbij’ doen is het ons specialisme. We reinigen als enige specialist in Nederland. We hebben alle soorten en typen vloerkleden al een keer mogen reinigen.

Eigen ophaal- & brengservice door het land

We hebben een eigen ophaal- & brengservice door het hele land. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we onze ophaal- en terugbreng-momenten goed afstemmen op jouw ritme.

Voor consumenten & zakelijke klanten

Onze locaties maken het mogelijk dat we zowel voor consumenten als voor grote zakelijke opdrachtgevers (bulk) kunnen werken. Geen opdracht is te klein of te groot.

100% beste prijsgarantie

We zien onszelf als dë vloerkleedreiniginsspecialist van Nederland met de beste prijs-kwaliteitsverhouding daarom durven wij een beste prijsgarantie af te geven. Ergens goedkoper? Laat het ons weten.

Alles online geregeld! (Bellen mag hoor)

Je kunt alles online regelen, van ophaaldag tot veilige iDeal-betaling. We zijn de enige waar je online een offerte kunt aanvragen omdat we geloven dat wij de scherpste prijs hanteren.

30 jaar ervaring als specialist

We zijn al meer dan 30 jaar actief in Nederland als vloerkleed-specialist. Geen enkel vloerkleed heeft nog geheimen voor ons :). Wij passen onze methodes aan op de huidige trends.

Vriendelijk voor mens, dier & milieu

We werken alleen met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die zowel voor mens en dier veilig zijn zodat je na een vloerkleedreiniging veilig gebruik maakt van je vloerkleed.

Tevreden klanten - Prijs tapijten reinigen

Ik heb zeer goede ervaring met ChemDry Tapiclean. Het tapijt werd zoals afgesproken op gehaald en ook bij terug brengen zoals afgesproken. Je krijgt op tijd een mail wanneer zij ophalen of brengen.
Het tapijt is goed gereinigd, wij zijn zeer tevreden.

Jose mullendersBerg en terblijt

Snel netjes en schoon
Let wel ik heb een WIT kleed met vlekken en bel voor een afspraak en krijg een week
leter thuis bezorgd een prachtig wit kleed terug zonder 1 vlek!
Super dus!!!

AnnetEindhoven

Supersnelle service

Met ons eigen adviesteam kunnen we snel jouw vragen beantwoorden en offertes aanbieden. Ook in de avonduren.

Eigen ophaal- & brengservice

Binnen 1 week jouw vloerkleed weer schoon en lekker fris in je eigen woonkamer terug. Bel ons voor de mogelijkheden.

Actief door heel Nederland

We zijn door heel Nederland actief. Binnen 1 week is jouw vloerkleed weer bij je terug.

Online plannen en afrekenen

Je kunt zelf online je ophaal- & afhaal bezorgmoment plannen. Natuurlijk mag je ook online via iDeal of bij de chaffeur betalen.

Vraag direct een gratis offerte aan voor je tapijt schoon te maken (in 1 minuut geregeld)